تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,225 |
تعداد مقالات | 67,685 |
تعداد مشاهده مقاله | 114,998,823 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 89,673,065 |
1. | Effect of Maturity Stage of Olive Fruit on Quality of Olive Products | |
دوره 6، شماره 2، اسفند 2019، صفحه 159-165 | ||
Azhar Hussain؛ Muhammad Ashraf Sumrah؛ Attiq Akhtar؛ Syed Hamza Mahfooz؛ Muhammad Azeem Tariq | ||
2. | بازشناسی فرایندهای اجتماعی تأثیرگذار بر ذائقة موسیقایی | |
دوره 4، شماره 2، اسفند 1391، صفحه 65-80 | ||
هما زنجانی زاده اعزازی؛ نادر صنعتی؛ الهام محمدی | ||
3. | بهبود شاخص های کیفی کیوی خشک شده و فرمولاسیون آن با استفاده از پیش فرایند اسمز | |
دوره 36، شماره 6، شهریور 1384 | ||
زهرا امام جمعه؛ بهزاد علا الدینی | ||
4. | تاثیر پروتئین های محلول در آب بر طعم گوشت کلیکا | |
دوره 31، شماره 1، فروردین 1379 | ||
سهراب معینی | ||
5. | ذائقه ی آوانگارد و تمایزگرایی فرهنگی؛ نظریه ای زمینه ای در بین جوانان شهر تهران | |
دوره 10، شماره 2، اسفند 1397، صفحه 39-74 | ||
احمد کلاته ساداتی؛ عسل السادات رضوی بهابادی؛ حمیده روزی طلب | ||
6. | علایق زیباییشناختی در فضای شهری: زیباییشناسی مسکن در شهر تهران | |
دوره 25، شماره 2، اسفند 1397، صفحه 281-298 | ||
ناصر فکوهی؛ مریم حسین یزدی | ||
7. | عوامل مؤثر بر ادراک زیباییشناختی آثار نقاشی توسط زنان با استفاده از روش کیو (مطالعۀ موردی: شهرشیراز، سال 1399) | |
دوره 12، شماره 4، دی 1399، صفحه 517-541 | ||
فریبا غروی منجیلی؛ رسول یوسفی | ||
8. | قوه خیال و عالم مثال در آراء و اندیشه امام محمد غزالی | |
دوره 1، شماره 26، شهریور 1385 | ||
دکتر حسن بلخاری | ||
9. | نقش قدامة بن جعفر در تحول نقد ادبی | |
3و4، شماره 164، آذر 1381 | ||
دکتر عبدالله حسینى | ||