1.

Effect of Maturity Stage of Olive Fruit on Quality of Olive Products

دوره 6، شماره 2، اسفند 2019، صفحه 159-165
Azhar Hussain؛ Muhammad Ashraf Sumrah؛ Attiq Akhtar؛ Syed Hamza Mahfooz؛ Muhammad Azeem Tariq

2.

بازشناسی فرایندهای اجتماعی تأثیرگذار بر ذائقة موسیقایی

دوره 4، شماره 2، اسفند 1391، صفحه 65-80
هما زنجانی زاده اعزازی؛ نادر صنعتی؛ الهام محمدی

3.

بهبود شاخص های کیفی کیوی خشک شده و فرمولاسیون آن با استفاده از پیش فرایند اسمز

دوره 36، شماره 6، شهریور 1384
زهرا امام جمعه؛ بهزاد علا الدینی

4.

تاثیر پروتئین های محلول در آب بر طعم گوشت کلیکا

دوره 31، شماره 1، فروردین 1379
سهراب معینی

5.

ذائقه ی آوانگارد و تمایزگرایی فرهنگی؛ نظریه ای زمینه ای در بین جوانان شهر تهران

دوره 10، شماره 2، اسفند 1397، صفحه 39-74
احمد کلاته ساداتی؛ عسل السادات رضوی بهابادی؛ حمیده روزی طلب

6.

علایق زیبایی‌شناختی در فضای شهری: زیبایی‌شناسی مسکن در شهر تهران

دوره 25، شماره 2، اسفند 1397، صفحه 281-298
ناصر فکوهی؛ مریم حسین یزدی

7.

عوامل مؤثر بر ادراک زیبایی‌‌شناختی آثار نقاشی توسط زنان با استفاده از روش کیو (مطالعۀ موردی: شهرشیراز، سال 1399)

دوره 12، شماره 4، دی 1399، صفحه 517-541
فریبا غروی منجیلی؛ رسول یوسفی

8.

قوه خیال و عالم مثال در آراء و اندیشه امام محمد غزالی

دوره 1، شماره 26، شهریور 1385
دکتر حسن بلخاری

9.

نقش قدامة بن جعفر در تحول نقد ادبی

3و4، شماره 164، آذر 1381
دکتر عبدالله حسینى


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب