1.

Effect of sesame oil feeding on performance, plasma lipids and ruminal fermentation of growing lambs

دوره 9، شماره 3، دی 2015، صفحه 155-161
Hadi Ghafari؛ Ali Akbar Khadem؛ Mohammad Rezaeian؛ Ahmad Afzalzadeh؛ Davood Sharifi؛ Mohammad Ali Norouzian

2.

اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzistanica) در آب آشامیدنی، بر نسبت اسید های چرب امگا-6 به امگا-3، محتوی کلسترول و پایداری لیپیدها در عضله سینه نیمچه های گوشتی

دوره 44، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 71-81
حشمت اله خسروی نیا؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ مسعود علیرضایی؛ رضا شهسواری؛ صدیقه قاسمی

3.

اثر سطوح مختلف روغن ماهی روی عملکرد و میزان اسیدهای چرب، کلسترول و تری گلیسرید در بافت‌های انتخابی در جوجه‌های گوشتی

دوره 39، شماره 1، اسفند 1387
علیرضا صفامهر؛ نعمت اله آقائی؛ سعید چگانی آذر

4.

اثر لسیتین سویا بر عملکرد و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون جوجه‌های گوشتی

دوره 17، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 29-37
هانیه سادات بنی کمال؛ مهدی ژندی؛ ملک شاکری؛ حسین مروج

5.

اثر مصرف روغن سویا و اسید چرب آن بر عملکرد، خصوصیات لاشه و خون جوجه های گوشتی

دوره 10، شماره 1، فروردین 1387، صفحه 1-9
احمد افضل‌ زاده؛ سید داود شریفی؛ فهمیه بی طرف؛ سید محمد هاشمی

6.

اثر منابع مختلف روغن گیاهی بر عملکرد رشد، شاخص‌های بیوشیمیایی خون و ویژگی های لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 22، شماره 4، دی 1399، صفحه 633-644
حمید مولایی مقبلی؛ مژگان مظهری؛ امیدعلی اسماعیلی پور؛ حسین دوماری

7.

اثر نسبت‌های مختلف اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 جیره بر عملکرد، صفات کیفی تخم، برخی فراسنجه‌های خونی و تولید مثلی بلدرچین مولد ژاپنی

دوره 23، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 131-142
محمدرضا جمالی؛ محمدرضا قربانی؛ علی آقائی؛ محمد نوشاد

8.

ارزیابی عملکرد رشد، شاخص‌های خونی، پاسخ ایمنی، گوارش‌پذیری مواد مغذی و ریخت‌شناسی ‏روده جوجه گوشتی تغذیه‌شده با دانه فرآوری‌شده کینوا (‏Chenopodium quinoa Willd‏)‏

دوره 51، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 285-297
عاطفه نوکندی؛ سید جواد حسینی واشان؛ سید احسان غیاثی؛ حسین نعیمی پور یونسی

9.

بررسی اثر افزودن سیاه‌دانه (Nigella sativa L.) به جیره در عملکرد و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 16، شماره 2، مهر 1393، صفحه 157-166
پروین سعیدی؛ صالح طباطبائی وکیلی؛ سمیه سالاری؛ خلیل میرزاده؛ مهدی زارعی

10.

بررسی ارتباط بین در صد چربی و وزن بدون چربی ( LBM ) بدن با چربی ها و لیپوپروتئین های خون ( کلسترول و تری کلیسیرید و LDL,HDL ) در دانشجویان پسر رشته تربیت بدنی دانشگاه بیرجند

دوره 20، شماره 20، تیر 1383
مهدی مقرنسی؛ دکتر عباسعلی گائینی؛ دکتر محمود گودرزی

11.

بررسی تاثیر 8 هفته تمرین های هوازی بر لیپوپروتئین های خون زنان غیر ورزشکار 50-30 ساله شهر اهواز

دوره 31، شماره 31، شهریور 1386
لیلا طاهری

12.

بررسی تغییرات برخی آنزیمهای سرمی،اوره و کلسترول خون ماهی کپور معمولی در مسمومیت تجربی حاد با آمونیاک

دوره 55، شماره 3، آبان 1379
دکتر پروانه خضرائی نیا؛ دکتر رحیم پیغان؛ دکتر قباد آذری تاکامی

13.

بررسی عوامل خطر زای قلبی و عروقی در سالمندان فعال و غیر فعال

دوره 16، شماره 16، تیر 1382
اکبر نوری حبشی

14.

بررسی میزان هوموسیستئین، کلسترول، تری‌گلیسیرید، فعالیت کراتین‌فسفوکیناز و آسپارتات آمینوترانسفراز در سرم سگ‌های مبتلا به آندوکاردیوز

دوره 77، شماره 2، تیر 1401، صفحه 127-134
زهره خاکی؛ داریوش شیرانی

15.

تأثیر اسانس مرزه خوزستانی در آب آشامیدنی بر عملکرد و پتانسیل آنتی‏اکسیداتیو گوشت ران در جوجه‏ های گوشتی

دوره 16، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 53-62
شهناز ابراهیمی نژاد؛ حشمت اله خسروی نیا؛ مسعود علیرضایی

16.

تأثیر بنتونیت نانوساختار پیلارد بر عملکرد و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون جوجه‌های گوشتی چالش‌یافته با آفلاتوکسین

دوره 49، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 83-93
حسن کیهانی یزدی؛ سید جواد حسینی واشان؛ نظر افضلی؛ محسن مجتهدی؛ علی اله رسانی

17.

تأثیر تمرینات منتخب هوازی بر برخی از عوامل خطرزای قلبی –عروقی اعضای هیئت علمی غیر سیگاری وسیگاری دانشگاه های مشهد

دوره 8، شماره 8، تیر 1380
دکتر اصغر خالدان؛ دکتر سید محمود حجازی

18.

تأثیر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله سیاه‌دانه بر فراسنجه‌های خونی، گوارش‌پذیری، عملکرد و ‏خصوصیات لاشه بره‌‌های پرواری زندی

دوره 52، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 109-115
یاسمن کریمی؛ محمد علی نوروزیان؛ احمد افضل‌ زاده

19.

تأثیر سطوح مختلف پودر سیر در جیره غذایی بر عملکرد تولیدی، ویژگی‌های کیفی تخم‌مرغ و فراسنجه‌های خونی مرغ‌های تخمگذار

دوره 19، شماره 3، آبان 1396، صفحه 657-670
ذبیح اله نعمتی؛ رویه محمدی

20.

تأثیر سطوح مختلف کنجاله پنبه دانه خام و تخمیری بر عملکرد، جمعیت میکروبی دستگاه گوارش و برخی فراسنجه های خون مرغ های تخمگذار

دوره 23، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 83-95
حسین محب الدینی؛ امین عشایری زاده؛ وحید جزی

21.

تاثیرعصاره کنگر فرنگی بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی و آنتی اکسیدانی بره های سنجابی

دوره 22، شماره 3، مهر 1399، صفحه 357-364
صوفی دارابی؛ محمد معینی؛ منوچهر سوری؛ محمد ابراهیم نوریان سرور؛ عبدالحمید پاپزن



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب