1.

بررسی تغییرات مرفولوژیک روده کوچک جوجههای گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف گلوتامین در جیره پیش آغازین طی دوره پس از تفریخ

دوره 71، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 73-81
مرضیه غفاری؛ محمود شیوازاد؛ مجتبی زاغری؛ فاطمه غازیانی؛ امید مددگار؛ نبونید فامیل نمرود

2.

تأثیر خوردن دو کربوهیدرات با GI متفاوت و گلوتامین بر مقادیر کراتین کیناز و زمان واماندگی در زنان فعال

دوره 11، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 353-364
منیره نقدی پری؛ مجید کاشف؛ عباسعلی گایینی

3.

تاثیر اضافه کردن کلرید کلسیم و گلوتامین به جیره و نقش آنها در غذاگیری و شاخصهای رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 69، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 155-162
ولی الله جعفری1؛ شیدا گلی2*؛ گلی نوری3

4.

تاثیر مصرف گلوتامین بر تغییرات سطوح گلوتامین پلاسما و فاکتورهای ایمنی در کشتی گیران

دوره 17، شماره 17، مهر 1382
عبدالعلی بنائی فر؛ دکتر حجت الله نیکبخت؛ دکتر ابراهیم جوادی؛ دکتر مهدی نمازی زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب