1.

اثر غلظت اتانول مایع پخت فرآیند جزءجزءسازی دی‌اکسید گوگرد-اتانول-آب (SEW) بر ویژگی‌های خمیر کاغذ کاج الدار (Pinus eldarica)

دوره 76، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 1-10
علی اصغر تاتاری؛ محمدرضا دهقانی فیروزآبادی؛ علی قاسمیان

2.

بررسی مقایسه‌ای ویژگی‌های خمیرکاغذهای مونواتانول‌آمین و سودا به‌همراه افزودنی آنتراکینون از چوب افرا پلت

دوره 71، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 325-334
سیما حشمتی؛ سحاب حجازی؛ یحیی همزه؛ سیاوش حشمتی

3.

بهبود طول پارگی کاغذ با نانو الیاف سلولزی در خمیر کاغذ باگاس

دوره 69، شماره 3، آذر 1395، صفحه 603-614
محمد هادی مرادیان؛ پژمان رضایتی چرانی؛ محمد علی سعادت نیا

4.

پیشینۀ ساخت پیکر‌‌ه‌های خمیری و کاغذی در حوزۀ فرهنگ ایران بر اساس منابع مکتوب

دوره 22، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 51-58
زهرا شیخ‌ الحکمایی؛ مجید سرسنگی

5.

مطالعة تأثیر پیش‌‌استخراج قلیایی همی‌‌سلولزها بر ویژگی‌های خمیرکاغذ تهیه‌‌شده به روش سوداـ‌آنتراکینون از ساقة برنج

دوره 66، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 493-506
هادی حسن جان زاده؛ سحاب حجازی؛ لعیا جمالی راد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب