1.

Developing a smart colorimetric indicator film by incorporating pomegranate peel powder into cassava starch film

دوره 5، شماره 2، اسفند 2022، صفحه 129-135
Azadeh Esfahani؛ Abdorreza Mohammadi Nafchi؛ Homa Baghaei؛ Leila Nouri

2.

The effects of Coleus scutellarioides extract on physicochemical and antioxidant properties of fish gelatin active films

دوره 5، شماره 1، شهریور 2022، صفحه 9-15
Fahimeh Hematian؛ Homa Baghaie؛ Abdorreza Mohammadi Nafchi؛ Marzieh Bolandi

3.

Wheyless cheese: An alternative method to reduce the environmental hazards of Lighvan cheese production

دوره 5، شماره 1، شهریور 2022، صفحه 93-98
Majid Keyvani bostanabad؛ Marzieh Bolandi؛ Abdorreza Mohammadi Nafchi؛ Homa Baghaei


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب