تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,225 |
تعداد مقالات | 67,685 |
تعداد مشاهده مقاله | 114,998,292 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 89,672,482 |
1. | Changes in Acidity Parameters and Probiotic Survival of the Kefir using Lactobacillus acidophilus and Lactobacillus paracasei Complementary Probiotics during Cold Preservation | |
دوره 16، شماره 1، فروردین 2022، صفحه 89-98 | ||
Hamid Pourbaba؛ Amir Ali Anvar؛ Rezvan Pourahmad؛ Hamed Ahari | ||
2. | Production of Cheese and Ice Cream Enriched With Biomass and Supernatant of Spirulina platensis With Emphasis on Organoleptic and Nutritional Properties | |
دوره 18، شماره 2، تیر 2024، صفحه 263-278 | ||
Maryam Shafaei Bajestani؛ Seyed Amir Ali Anvar؛ Bahareh Nowruzi؛ Leila Golestan | ||