1.

Combination effects of potassium lactate and sodium diacetate on the chemical and microbial attributes of hamburger during the frozen storage

دوره 6، شماره 1، شهریور 2023، صفحه 26-33
Shabnam Mohammadi؛ Mohammad Ali Sahari؛ Zeinab Mehdipour Biregani

2.

Curcumin as a bioactive compound: biological properties and encapsulation methods

دوره 3، شماره 1، شهریور 2020، صفحه 79-86
Zeinab Mehdipour Biregani؛ Maryam Gharachorloo

3.

Effect of alcalase-mediated hydrolysis on the free radical scavenging activity and reducing power of whey protein isolate

دوره 4، شماره 1، شهریور 2021، صفحه 58-62
Zeinab Mehdipour Biregani؛ Hamed Ahari

4.

Extraction of bioactive compounds from pomegranate: A review

دوره 4، شماره 1، شهریور 2021، صفحه 37-42
Zeinab Mehdipour Biregani؛ Anoosheh Sharifan


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب