1.

بررسی اثر فرآیند حرارتی بر روی ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی عسل و بهینه سازی فرآیند با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 51، شماره 2، تیر 1399، صفحه 433-443
شهره زرگر تیزابی؛ مریم جلیلی؛ انوشه رحمانی

2.

مقایسه کاربرد ستون‌های مختلف برای آنالیز آکریلامید در چیپس سیب زمینی با روش کروماتوگرافی مایع

دوره 50، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 223-239
بابک سامانی پور؛ مریم جلیلی؛ کرامت الله رضایی؛ فتانه شکرالهی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب