1.

بررسی اثر عصاره گیاه مرزنجوش (Oriyganum vulgare) بر کیفیت ماندگاری فیله کپور علفخوار بسته بندی شده در خلاء و نگهداری شده در یخچال

دوره 71، شماره 3، آذر 1397، صفحه 264-273
مهران مسلمی؛ نرگس اسکو؛ روزبه عابدی؛ سید ولی حسینی

2.

بررسی شیوه های مختلف کشتار ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر کیفیت و ماندگاری آن طی دورۀ نگهداری در یخچال

دوره 70، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 416-423
عاطفه مسلمی اجارستاقی؛ مهران مسلمی؛ سهیل ایگدری؛ سید ولی حسینی؛ روزبه عابدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب