تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,210 |
تعداد مقالات | 67,471 |
تعداد مشاهده مقاله | 114,041,171 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 88,781,775 |
1. | Investigating the effect of emulsifiers and enzymes on the physicochemical and organoleptic characteristics of flat bread fermented by direct and sponge method | |
دوره 6، شماره 1، شهریور 2023، صفحه 18-25 | ||
Mahdi Karimi؛ Zahra Sheikholeslami؛ Mahdi Ghiafehdavoodi؛ Mohsen Ghods-rohani | ||
2. | Physicochemical, textural and sensory analysis of bread made from bakery premixe | |
دوره 2، شماره 1، شهریور 2019، صفحه 35-40 | ||
Zahra Sheikholeslami؛ Mahdi Karimi؛ Sepideh Yosefzadeh sani | ||
3. | Utilization concentrate of smoked and sun dried raisin as a natural humectant on quality and shelf life of taftoon bread | |
دوره 1، شماره 2، اسفند 2018، صفحه 103-108 | ||
Zahra sheikholeslami؛ Mahdi Karimi؛ Toktam Hejrani | ||