1.

ارزیابی مدت ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان تیمار شده با پوشش های خوراکی مختلف

دوره 69، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 417-430
مردمرادیان نسیم؛ کاوه رحمانی فرح؛ سید مسعود حسینی؛ بهارک صحت نیا

2.

نقش حفاظتی لیکوریس و استار آنیس در عصاره ادویه میکس چینی بر حفظ کیفیت مینس میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی در دمای 4 درجه سانتی گراد

دوره 72، شماره 3، آذر 1398، صفحه 315-327
مهدی نیکو؛ میثم ملکیان؛ کاوه رحمانی فرح؛ فرزانه نوری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب