1.

اثر محلول‌پاشی قبل از برداشت فولویک اسید بر برخی ویژگی‌های کیفی و آنتی‌اکسیدانی انگور رقم فخری (Vitis vinifera cv Fakhri)

دوره 49، شماره 3، آذر 1397، صفحه 813-825
محسن مظفری؛ ولی ربیعی؛ فرهنگ رضوی؛ عزیزاله خیری؛ اکبر حسنی

2.

تأثیر بسته‌بندی نانو سیلیکات و پلی‌اتیلن بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری میوۀ خرمالو (Diospyros kaki Thunb)

دوره 48، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 203-217
فهیمه نصر؛ ولی ربیعی؛ فرهنگ رضوی؛ اورنگ خادمی

3.

تأثیر تیمار آب گرم بر کیفیت و خواص آنتی اکسیدانی میوه زغال اخته (‏Cornus mas L.‎‏) طی ‏انبارمانی سرد ‏

دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 243-255
فرشاد کاکاوند؛ ولی ربیعی؛ فریبرز زارع نهندی؛ فرهنگ رضوی؛ فاطمه زاهدزاده

4.

تأثیر تیمار پس از برداشت فنیل‌آلانین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه زغال‌اخته طی انبارمانی ‌سرد

دوره 53، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 295-308
سهیلا احمدخانی؛ علی سلیمانی؛ فرهنگ رضوی؛ عزیزاله خیری

5.

تأثیر ژل آلوئه‌ورا‎ ‎برکاهش سرمازدگی، پوسیدگی و حفظ ویژگی‌های کیفی میوه انار ‏‏(‏Punica granatum L.‎‏) طی دوره انبارمانی

دوره 52، شماره 3، آذر 1400، صفحه 565-580
ساناز مولائی؛ ولی ربیعی؛ علی سلیمانی؛ فرهنگ رضوی

6.

تأثیر محلول‌پاشی قبل‌از‌برداشت سولفید هیدروژن سدیم بر افزایش عمر انبارمانی و حفظ کیفیت پس از برداشت میوه کیوی رقم هایوارد

دوره 54، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 85-104
مهشید غفوری؛ فرهنگ رضوی؛ مسعود ارغوانی؛ ابراهیم عابدی قشلاقی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب