1.

اثر افزودن آنزیم و پروبیوتیک به جیره‌های حاوی سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم بر ‏عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی و بهبود انرژی خالص در جوجه‌های گوشتی ‏تغذیه‌شده با جیره بر پایه ذرت-کنجاله سویا

دوره 54، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 91-77
سهیل یوسفی؛ منصور رضایی؛ محمد کاظمی فرد؛ بهرام شهره

2.

اثر پپتیدهای استخراج شده از کنجاله تخم‌آفتابگردان بر عملکرد، ویژگی‌های لاشه و فعالیت آنتی‌اکسیدانی در جوجه‌های گوشتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 29 مهر 1402
حمید اشکور قربانی؛ منصور رضایی؛ محمد کاظمی فرد

3.

تأثیر پپتیدهای کانولا، پروبیوتیک و پری بیوتیک بر عملکرد، فعالیت آنزیم‌های گوارشی و جمعیت برخی باکتری‌های هوازی انتهای رودۀ باریک جوجه‌های گوشتی

دوره 48، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 129-139
صادق کریم زاده؛ منصور رضائی؛ اسدا... تیموری یانسری

4.

تأثیر تزریق نانواکسیدروی بر پاسخ ایمنی، فعالیت آنزیم‌های اکسیداتیو پلاسما و بیان ژن اینترلوکین بافت طحال در جوجه‌گوشتی

دوره 54، شماره 4، آذر 1402، صفحه 391-402
محمد کاظمی فرد؛ منصور رضایی؛ جوانشیر پالوج؛ زربخت انصاری پیرسرائی؛ عیسی دیرنده

5.

تأثیر کنجاله کلزای تخمیری بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، فراسنجه های خونی، کانی شدن ‏استخوان درشت نی و خصوصیات روده جوجه‌های گوشتی

دوره 51، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 57-68
محمد داودی فر؛ منصور رضایی؛ محمد هاشمی

6.

تاثیر استفاده از آنزیم پروتئاز در جیره های با سطوح مختلف پروتئین و اسیدهای آمینه بر عملکرد، ویژگی های لاشه، قابلیت هضم مواد مغذی و غلظت برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 17 تیر 1402
سپیده گزانی؛ منصور رضایی؛ محمد کاظمی فرد

7.

تاثیر پپتیدهای استخراج شده از کازئین بر عملکرد، ویژگی‌های لاشه و خاصیت آنتی اکسیدانی گوشت سینه جوجه های گوشتی

دوره 54، شماره 4، آذر 1402، صفحه 367-378
راضیه مختاری؛ منصور رضایی؛ محمد کاظمی فرد؛ عیسی دیرنده

8.

تاثیر سطوح مختلف بتاآلانین بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ، کلسترول زرده و فراسنجه‌های خونی مرغ تخم‌گذار

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 29 مهر 1402
محمد کاظمی فرد؛ منصور رضایی؛ علی اصغر کاردل؛ عیسی دیرنده

9.

تاثیر کنجاله سویای عمل آوری شده با اسید سیتریک بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و جمعیت میکروبی در جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 02 خرداد 1402
معصومه نوروزی؛ منصور رضایی؛ محمد کاظمی فرد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب