1.

اثرات فرآوری کاه کنجد با فشار بخار پایین و مواد شیمیایی بر هضم‌پذیری و تخمیر، جمعیت پروتوزوا، رفتار نشخوار و برخی فراسنجه های خونی گوسفند عربی

دوره 19، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 765-776
حمید بانشی؛ طاهره محمدآبادی؛ خلیل میرزاده؛ مرتضی چاجی؛ محمود قاسمی نژاد

2.

اثر اسپرس و نسبت‌ علوفه به کنسانتره بر توازن نیتروژن، بیوهیدروژناسیون و ترکیب اسیدهای چرب شیر در میش‌های شیرده

دوره 18، شماره 3، آبان 1395، صفحه 447-459
بهروز یاراحمدی؛ مرتضی چاجی؛ محمد بوجارپور؛ خلیل میرزاده؛ مرتضی رضایی

3.

بررسی اثر افزودن سیاه‌دانه (Nigella sativa L.) به جیره در عملکرد و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 16، شماره 2، مهر 1393، صفحه 157-166
پروین سعیدی؛ صالح طباطبائی وکیلی؛ سمیه سالاری؛ خلیل میرزاده؛ مهدی زارعی

4.

بررسی اثر گیاه خارخاسک بر نسبت جنسیت اسپرم قوچ عربی خوزستان با تکنیک Real time qPCR

دوره 21، شماره 4، دی 1398، صفحه 431-439
کبری کریمی؛ محمد تقی بیگی نصیری؛ محمود نظری؛ خلیل میرزاده

5.

بررسی تأثیر مصرف لسیتین سویا در رقیق کننده تریس بر کیفیت و ماندگاری اسپرم قوچ

دوره 18، شماره 2، تیر 1395، صفحه 367-375
معصومه منطقی؛ مرتضی مموئی؛ صالح طباطبائی وکیلی؛ جمال فیاضی؛ خلیل میرزاده

6.

تأثیر دانۀ آنیسون (Pimpinella anisum L.) بر عملکرد، سیستم ایمنی، فعالیت آنتی‏اکسیدانی و غلظت استروژن خون جوجه‏های گوشتی

دوره 18، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 151-160
الهه رضائی؛ صالح طباطبائی وکیلی؛ خلیل میرزاده؛ سمیه سالاری؛ مهدی زارعی

7.

تأثیر سطوح مختلف برگ پسته وحشی ‌(بنه)، بر آنزیم‌های کبدی، فراسنجه‏های خونی و شاخص‏های عملکردی جوجه‌های گوشتی

دوره 19، شماره 3، آبان 1396، صفحه 601-612
پرویز اردونی؛ خلیل مبرزاده؛ طاهره محمدآبادی؛ محمد بوجارپور


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب