1.

اثر مقادیر مختلف آهن و نیتروژن بر عملکرد و برخی از خصوصیات کیفی محصول سیب رقم فوجی Domestica cv.Fuji) (Malus

دوره 46، شماره 3، آبان 1394، صفحه 399-407
مصباح بابالار؛ مینا محبی؛ محمد علی عسکری؛ علیرضا طلایی

2.

بررسی تأثیر نیترات آمونیوم و آهن بر خواص کیفی و پاداکسندگی میوة سیب رقم گالا

دوره 47، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 203-211
مصباح بابالار؛ خدیجه جلیلی؛ محمدعلی عسگری سرچشمه؛ علیرضا طلایی

3.

مطالعه تغییرات قهوه‌ای‌شدن میوه سیب (‏Malus domestica cv. Fuji‏) و عوامل مؤثر بر آن طی ‏دوره انبارمانی

دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 589-596
مینا محبی؛ مصباح بابالار؛ محمدعلی عسگری سرچشمه؛ علیرضا طلایی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب