1.

اثر دما، pH و اسانس نارنج بر کاهش جمعیت لیستریا مونوسیتوژنز در فیله کپور نقره‌ای دودی شده به روش گرم و سرد

دوره 72، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 45-55
لاله رومیانی؛ بهنوش شکرچی قطب آبادی

2.

بهینه سازی استفاده از عصارة هیدروالکلی جلبک تتراسلمیس در کاهش اکسیداسیون روغن ماهی تون زرد‌باله با استفاده از آنالیز سطح پاسخ

دوره 76، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 103-119
مهدی شریفی اصل؛ لاله رومیانی

3.

پیش‌بینی ماندگاری میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) تحت تاثیر اسانس نعناع فلفلی(Mentha piperita) ، دما و زمان نگهداری به روش تحلیل سطح پاسخ

دوره 74، شماره 3، مهر 1400، صفحه 417-430
لاله رومیانی؛ فاطمه شماعی

4.

تاثیر کیتوزان استخراج شده از میگوی سرتیز (Metopenaus affinis) در ماندگاری فیله کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) بسته بندی شده در خلاء

دوره 70، شماره 3، آذر 1396، صفحه 295-308
بهاره موذنی جولا؛ لاله رومیانی

5.

تاثیر نایسین و اسانس نعناع فلفلی بر رشد استرپتوکوکوس اینیایی در فیله قزل آلای رنگین کمان

دوره 69، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 471-480
مینا خبازی؛ لاله رومیانی؛ منصوره قائنی

6.

کاربرد وزیکول های پروبیوتیک Bacillus licheniformis به‌عنوان عامل ضدباکتریایی طبیعی جهت افزایش کیفیت فیلة ماهی قزل آلای رنگین‌کمان

دوره 76، شماره 3، مهر 1402، صفحه 409-421
مجید طاهرپور؛ لاله رومیانی؛ هومن رجبی اسلامی؛ مهدی شمسایی مهرجان

7.

مطالعه پیشگویی تغییرات کیفی فیله کپور علفخوار بسته‌بندی شده در اتمسفر تغییر یافته به روش سطح پاسخ

دوره 73، شماره 3، مهر 1399، صفحه 441-454
شیرین افشارینسب؛ ابوالفضل عسکری ساری؛ لاله رومیانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب