1.

بررسی اثرات ضد التهابی عصاره متانولی خیار دریایی خلیج فارس (Holothuria leucospilota) بر روی رت

دوره 73، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 91-100
هادی غفاری؛ یزدان مرادی؛ ملیکا ناظمی؛ رضا صفری

2.

بررسی برخی از خصوصیات بیوشیمیایی و میکروبی بیوسیلاژ تولید شده از آلایش تولیدی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 74، شماره 4، دی 1400، صفحه 575-586
رضا صفری؛ سهیل ریحانی پول؛ زهرا یعقوب زاده؛ زهرا بانکه ساز؛ محمد جواد تقوی؛ عین اله صفری

3.

بررسی تأثیر نانوذرة کیتوزان و عصارة آویشن شیرازی نانوکپسوله‌شده در فساد میکروبی فیلة ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Onchorhynchus mykiss) تلقیح‌شده با لیستریا منوسایتوژنز (Listeria monocytogenese)

دوره 68، شماره 4، دی 1394، صفحه 577-587
حسین علی سلمان پور احمدی؛ حامد منوچهری؛ رضا صفری

4.

تولید بیوسیلاژ از روده مرغ و تاثیر آن بر شاخص‌های سرمی، کیفیت عضله و فلور باکتریایی دستگاه گوارش ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 75، شماره 3، شهریور 1401، صفحه 449-42
رضا صفری؛ مریم قیاسی؛ محمد بینایی؛ عبداله جعفری؛ سهیل ریحانی پول؛ مجید ابرهیم زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب