1.

تأثیر اسانس مرزه خوزستانی در آب آشامیدنی بر عملکرد و پتانسیل آنتی‏اکسیداتیو گوشت ران در جوجه‏ های گوشتی

دوره 16، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 53-62
شهناز ابراهیمی نژاد؛ حشمت اله خسروی نیا؛ مسعود علیرضایی

2.

مقایسه تأثیر آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون با ویتامین های C و E بر شاخص های کیفی اسپرم گاو

دوره 19، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 233-244
شهین مظاهری؛ علی کیانی؛ آرش خردمند؛ مسعود علیرضایی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب