1.

اثر پوشش خوراکی آلژینات‌سدیم بر ماندگاری میوه توت‌فرنگی رقم گاویوتا (Fragaria ananassa)

دوره 50، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 515-526
سولماز پورعزیز؛ فاطمه ناظوری؛ سید حسین میردهقان؛ مجید اسماعیلی زاده

2.

ارزیابی تأثیر سالیسیلیک‌اسید بر انبارمانی میوه لیمو‌ترش (Citrus aurantifolia cv. Mexican lime)

دوره 49، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 1045-1059
مژده یوسفی؛ فاطمه ناظوری؛ سید حسین میردهقان؛ محمد حسین شمشیری

3.

تأثیر اسانس‌های تیمول و منتول به همراه بسته‌بندی با پوشش سلوفان در حفظ کیفیت پس از برداشت میوة توت‌فرنگی رقم پاروس

دوره 47، شماره 1، بهار 1395، صفحه 81-91
فاطمه نوروزی فاز؛ سیدحسین میردهقان؛ حمیدرضا کریمی؛ حسین علایی

4.

تأثیر تیمار پوتریسین به روش غوطه‏ وری تحت فشار بر کیفیت پس از برداشت دو رقم انگور (Vitis vinifera)

دوره 45، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 137-149
ساره رحیمی؛ سید حسین میردهقان؛ مجید اسماعیلی زاده

5.

تأثیر کاربرد پس از برداشت پوتریسین بر کیفیت و عمر انبارمانی پستۀ تازۀ رقم‌های ’فندقی‘ و ’کله‌قوچی‘

دوره 48، شماره 1، بهار 1396، صفحه 99-112
زهرا خنامانی؛ سید حسین میردهقان؛ محمد حسین شمشیری؛ حسین حکیم آبادی

6.

تنوع ژنتیکی برخی نژادگان‌های انار ایران با استفاده از نشانگرهای ریخت‌شناختی

دوره 48، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 811-821
فاطمه زارعی؛ حمید رضا کریمی؛ سید حسین میر دهقان؛ علی اکبر محمدی میریک

7.

کاربرد قبل از برداشت پلی‏ آمین‏ ها بر ویژگی‏ های کیفی و عمر پس از برداشت میوۀ کیوی رقم هایوارد

دوره 46، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 387-398
سید حسین میردهقان؛ مجید اسمعیلی‌زاده؛ فرهاد پیرزاد


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.