1.

ارزیابی سه روش برای جداسازی دانه‌های کدو

دوره 52، شماره 2، تیر 1400، صفحه 223-236
پارسا حیدری؛ علی حاجی احمد؛ امیرحسین میرزابه

2.

استخراج آب از میوه زرشک به روش فیلتر پرس: مطالعه و بهینه‌سازی برخی از عوامل مؤثر به روش سطح پاسخ

دوره 53، شماره 2، تیر 1401، صفحه 123-140
جواد طریقی؛ علی حاجی احمد

3.

بررسی شاخص های انرژی و اثرات زیست‌محیطی تولید نان صنعتی به روش چرخه حیات

دوره 50، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 155-168
علی حاجی احمد؛ فاطمه میرباذل؛ فاطمه سلکی چشمه سلطانی؛ سیدحسن پیشگرکومله

4.

پیش‌بینی عملکرد کلزا در مراحل مختلف رشد به‌وسیله تصاویر سنجنده OLI ماهواره لندست

دوره 50، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 101-113
نعیم لویمی؛ اسداله اکرم؛ نیکروز باقری؛ علی حاجی احمد

5.

تأثیر فرایند تغلیظ حرارتی آب‌نارنج بر خواص فیزیکوشیمیایی و شاخصه‌های رنگی عصاره آن

دوره 51، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 805-818
امیرحسین میرزابه؛ علی حاجی احمد؛ امیرحسین اسداله زاده؛ مرئه اصغربیگی؛ آرش رضایی نودهی

6.

تولید مه مواد مغذی گیاه به روش فراصوت جهت به‌کارگیری در سامانه‌های هواکشت: امکان‌سنجی و بررسی برخی از عوامل مؤثر

دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 585-598
امیرحسین میرزابه؛ علی حاجی احمد؛ علی فدوی؛ شاهین رفیعی

7.

طبقه‌بندی محصول رسیده و نارس میوه توت سفید به کمک پردازش تصاویر حرارتی

دوره 51، شماره 2، تیر 1399، صفحه 397-405
پارسا حیدری؛ علی حاجی احمد؛ حسین روشن قیاسی

8.

مقایسه تعدادی از روابط فشار - نشست خاک‌ به منظور انتخاب بهترین مدل پیش بینی میزان نشست صفحات فلزی در خاک لومی رسی

دوره 49، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 1-7
علی حاجی احمد؛ محمد قوشچیان؛ روح الله جلیلی

9.

مقایسه عملکرد دستگاه جوجه کشی مجهز به سامانه هیبریدی خورشیدی مبتنی بر کنترلر فازی با نمونه تجاری مرسوم

دوره 49، شماره 2، تیر 1397، صفحه 307-318
ابراهیم احمد ابراهیم حسن؛ رضا علیمردانی؛ علی حاجی احمد؛ حمید عبدالملکی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب