1.

اثر افزودن قند محلول و نمک کلسیمی روغن ماهی به جیره بر عملکرد رشد و ترکیب اسیدهای ‏چرب گوشت در گوساله‌های نر پرواری هلشتاین

دوره 51، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 337-347
محمد جواد خلیفه؛ محسن ساری؛ مهدی دهقان بنادکی

2.

اثر دو نوع چربی محافظت شده در اوایل دوره شیردهی بر روی عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین

دوره 40، شماره 1، خرداد 1388
مهدی گنج خانلو؛ کامران رضا یزدی؛ غلامرضا قربانی؛ حسین مروج؛ مهدی دهقان بنادکی؛ محمدرضا امامی

3.

اثر سطوح مختلف پروتئین قابل متابولیسم روی عملکرد و متابولیت های خونی گاوهای هلشتاین

دوره 44، شماره 3، آذر 1392، صفحه 235-245
ایوب لکی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ کامران رضایزدی

4.

اثر سطوح مختلف ذرت سیلو شده و یونجه بر تولید شیر و فراسنجه‌های خونی گاوهای هلشتاین

دوره 42، شماره 3، دی 1390، صفحه 247-253
امیر اکبری افجانی؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی گنج خانلو؛ مهدی دهقان بنادکی

5.

اثر فراوری دانه گندم با منابع مختلف چربی جیره بر عملکرد و پروفیل اسیدهای چرب راسته گوساله های نر هلشتاین

دوره 43، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 219-228
کمال ارجاعی؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی گنج خانلو؛ مهدی دهقان بنادکی

6.

اثر کاهش ترکیبات فنولیک با استفاده از فرآوری‌های مختلف بر ترکیبات شیمیایی و طبقه‌بندی پروتئین خام علوفه اسپرس به روش کیسه‌های نایلونی، CNCPS و AFRC

دوره 41، شماره 4، اسفند 1389، صفحه 391-403
حامد خلیل وند بهروزیار؛ مهدی دهقان بنادکی؛ کامران رضایزدی

7.

اثر مس، روی و کلرتتراسایکلین بر ضخامت چربی زیر پوستی و ماهیچه راسته در گوساله‎های نر هلشتاین

دوره 41، شماره 1، خرداد 1389
هادی فگاری نوبیجاری؛ حمید امانلو؛ مهدی دهقان بنادکی؛ سید حسین حسینی سابقی؛ خسرو قزوینیان

8.

اثر مکمل کروم‌متیونین و منبع انرژی جیره بر تولید و قابلیت هضم مواد مغذی گاوهای هلشتاین در دورۀ قبل و بعد از زایش

دوره 45، شماره 2، مرداد 1393، صفحه 107-115
مهدی افتخاری؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ مهدی گنج خانلو

9.

ارزیابی اثر تغذیه شکل کلاته عناصر معدنی کم‌مصرف بر تولید و ترکیبات شیر و فراسنجه‌های خونی گاوهای هلشتاین طی اوایل دوره شیردهی

دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 121-129
پوریا شاه بدینی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ کامران رضایزدی؛ محمد حسن نظران

10.

ارزیابی تأثیر استفاده از تانن نیمه خالص بر بخش‌های مختلف پروتئین کنجاله‌های سویا و کلزا در سامانة CNCPS

دوره 47، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 261-270
نرگس وحدانی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ کامران رضایزدی؛ فرحناز خلیقی سیگارودی

11.

بررسی آثار جایگزینی سیلاژ ذرت با سیلاژ جو بر عملکرد گاوهای پرتولید هلشتاین ‏

دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 173-181
ابوالفضل سلطانی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ ابوالفضل زالی؛ فرهنگ فاتحی

12.

بررسی ارتباط بین شرایط بدنی و شیر روزانه با بروز ورم پستان در گاوهای شیری

دوره 48، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 305-312
مرتضی منصوریار؛ حمید رضا میرزایی الموتی؛ مهدی دهقان بنادکی

13.

بررسی افزودن متیونین و لیزین محافظت شده شکمبه‌ای به جیره‌های حاوی سطوح مختلف پروتئین بر عملکرد تولیدی و فراسنجه‌های تخمیری گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل دوره شیردهی

دوره 42، شماره 3، دی 1390، صفحه 221-230
حسین عبدی بنمار؛ کامران رضایزدی؛ مهدی دهقان بنادکی

14.

بررسی بروز آبسۀ کبدی در گاوهای شیرده و خشک هلشتاین و تأثیر آن بر برخی فراسنجه‌های خونی و بافت‌شناسی یاخته‌های کبد

دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 473-481
شهرزاد جزقاسمی؛ حمید امانلو؛ مهدی دهقان بنادکی؛ T.G. Nagaraja

15.

بررسی تأثیر تزریق تایلوزین در دورۀ خشکی بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی گاوهای شیری، پس از زایش

دوره 48، شماره 3، آذر 1396، صفحه 379-389
شهرزاد جزقاسمی؛ حمید امانلو؛ مهدی دهقان بنادکی؛ T.G. Nagaraja

16.

بررسی ظرفیت بافری چند ترکیب بافری رایج در تغذیۀ نشخوارکنندگان با استفاده از روش عیارسنجی اسید و تأثیر آن‌ها بر فراسنجه‌های تولید گاز

دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 559-571
نسرین مهدوی‌راد؛ مرتضی چاجی؛ محمد بوجارپور؛ مهدی دهقان بنادکی

17.

بررسی کارایی تغذیه‌ای نمک‌های کلسیمی پوشش‌دار روغن ماهی در شرایط برون و درون‌تنی

دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 505-521
حامد خلیلوندی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ رسول پیرمحمدی؛ بهزاد اسدنژاد

18.

تأثیر افزودن منابع مختلف اسیدهای چرب بر فراسنجه‌های تخمیر و جمعیت میکروبی شکمبه در شرایط برون‌تنی

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 1-17
حامد خلیل وندی بهروزیار؛ مهدی دهقان بنادکی؛ محمد غفارزاده؛ کامران رضایزدی

19.

تأثیر تغذیة منابع مختلف چربی بر عملکرد رشد، شاخص‌های خونی و شکمبه‌ای گوساله‌های پرواری نر هلشتاین

دوره 48، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 29-37
شاهپور خیرآبادی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ مهدی گنج خانلو

20.

تأثیر رفتار کارگران بر عملکرد شیردهی گاوهای هلشتاین

دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 143-148
امیرحسین سررشته داری؛ سعید زین الدینی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ طوبی ندری

21.

تأثیر روش‌های مختلف فرآوری بر مؤلفه‌های تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و قابلت هضم روده‌ای پروتئین خام و اسیدهای آمینۀ کنجالۀ سویا در گاوهای هلشتاین

دوره 48، شماره 3، آذر 1396، صفحه 353-362
علی خلج هدایتی؛ یداله چاشنی دل؛ مهدی دهقان بنادکی؛ اسداله تیموری یانسری

22.

تأثیر منابع مختلف چربی بر عملکرد و شاخص‌های فعالیت کبدی گاوهای شیری هلشتاین در دورۀ انتقال

دوره 49، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 193-201
هادی مرادی؛ مهدی گنج خانلو؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی دهقان بنادکی

23.

تاثیر افزودنی های باکتریایی بر ارزش غذایی و تجزیه پذیری شکمبه ای یونجه سیلو شده

دوره 43، شماره 3، آذر 1391، صفحه 327-335
مهدی دهقان بنادکی؛ فاطمه کاظمی؛ ابوالفضل زالی؛ کامران رضایزدی

24.

تاثیر تغذیه متیونین محافظت شده بر تولید و ترکیبات شیر گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل دوره شیردهی

دوره 40، شماره 3، آذر 1388
مهدی دهقان بنادکی؛ حشمت اله بهرامی یکدانگی

25.

تاثیر تغذیه موننسین و پروپیلن گلیکول بر تولید و ترکیب شیر و برخی از فراسنجه های خونی گاوهای شیرده هلشتاین

دوره 40، شماره 2، شهریور 1388
حشمت اله بهرامی یکدانگی؛ کامران رضایزدی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ اردشیر نجاتی جوارمی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب