1.

اثرات اسانس های گیاهی، نانو ذرات نقره و برخی ترکیبات شیمیایی بر ماندگاری گل بریدنی گلایول (Gladiolus grandiflora L.)

دوره 45، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 449-460
معظم حسن پور اصیل؛ حسین علی کریمی؛ صدیقه موسی تژاد

2.

اثر باکتری‌های تثبیت‌کننده نیتروژن و حل‌کننده فسفر بر برخی خصوصیات کمی و کیفی دو رقم ‏بگونیا (‏Begonia semperflorens‏)‏

دوره 53، شماره 3، آذر 1401، صفحه 615-628
فاطمه خنیده؛ معظم حسن پور اصیل؛ سید محمدرضا احتشامی

3.

اثر غلظت‌های مختلف جیبرلیک اسید و هیومیک اسید بر خصوصیات رشد و نمو گلایل (Gladiolus grandiflorus L.) رقم وایت پروسپرتی

دوره 48، شماره 3، دی 1396، صفحه 469-477
معظم حسن پور اصیل؛ شنو امینی؛ عبدالرحمان رحیمی

4.

اثر کاربرد قبل از برداشت منابع مختلف کلسیم بر کیفیت گل شاخه‌بریده ژربرا (‏Gerbera jamesonii ‎L.‎‏) در دو رقم ‏Intense‏ و ‏Rosalin

دوره 51، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 329-345
مارال اقدم؛ معظم حسن پور اصیل؛ محمود قاسم نژاد؛ سید امیر عباس موسوی

5.

ارزیابی برخی از جنبه‌های ریخت‌شناختی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی طالبی تو سبز ساوه‌ای در واکنش به پیوند و رژیم‌های آبیاری

دوره 48، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 133-148
داریوش رمضان؛ معظم حسن پور اصیل؛ رضا صالحی؛ حسین دهقانی سانیچ

6.

بررسی تأثیر جیبرلیک اسید و هیومیک اسید بر برخی صفات رشدی گل نرگس رقم ژرمن (Narcissus jonquilla cv. German)

دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 875-886
یحیی مشاهیری؛ معظم حسن پور اصیل

7.

بررسی تأثیر خراش‌دهی خاک‌های پوششی مختلف در تولید قارچ دکمه‌ای (Agaricus bisporus L.)

دوره 44، شماره 4، دی 1392، صفحه 415-421
معظم حسن پور اصیل؛ داریوش رمضان

8.

بررسی تأثیر محلول‌های غذایی بر آنتوریوم گلدانی (Anthurium andreanum cv. LentiniRed) در کشت بدون خاک

دوره 48، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 305-315
سمانه فتح اللهی؛ معظم حسن پور اصیل؛ هدایت زکی زاده؛ جمالعلی الفتی

9.

بررسی روابط بین صفات ریخت‌شناختی میوه و کیفیت آن در رگه‌های گوجه‌فرنگی از طریق ضریب‌های همبستگی و تجزیة علیت

دوره 47، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 233-245
جمیله رهایی؛ معظم حسن پور اصیل؛ حبیب الله سمیع زاده لاهیجی؛ رسول انسی نژاد

10.

بهبود برخی صفات رشدی گل ژربرا (‏Gerbera jamesonii‏) با استفاده از تغذیه معدنی در مراحل ‏مختلف رشد گیاه در شرایط تنش شوری

دوره 50، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 865-878
جعفر عباسی؛ معظم حسن پور اصیل؛ جمالعلی الفتی

11.

تأثیر اسانس‏های گیاهی و نانوذرات نقره بر ماندگاری گل ‏بریدنی آلسترومریا رقم سوکاری

دوره 45، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 67-78
نادر مددزاده؛ معظم حسن پور اصیل؛ زینب روئین

12.

تأثیر اسل، ساکارز و اسانس آویشن باغی (Thymus vulgaris) بر ماندگاری و کیفیت پس از برداشت گل‌ شاخه بریدنی مریم (Polianthes tuberosa L.)

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 93-103
نفیسه برجی؛ معظم حسن پور اصیل؛ عاطفه صبوری

13.

تأثیر سطوح مختلف آبیاری بر رشد، عملکرد، کیفیت و کارایی مصرف آب گیاهان پیوندی و غیرپیوندی خربزۀ زرد جلالی در نظام آبیاری قطره‌ای

دوره 47، شماره 3، آذر 1395، صفحه 421-434
داریوش رمضان؛ معظم حسن پور اصیل؛ رضا صالحی؛ حسین دهقانی سانیچ

14.

تأثیر غلظت درشت‌مغذی‌ها ‌بر صفات کمی و کیفی گل شاخه‌بریده سوسن (Lilium LA Hybrid Fangio) در شرایط کشت بدون خاک

دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 47-60
زهرا سادات نبوی مهاجر؛ معظم حسن پور اصیل؛ جمالعلی الفتی؛ محمدرضا خالدیان

15.

تأثیر محلول‌های غذایی و ورمی‌کمپوست بر رشد و گلدهی گل شیپوری ‎(Zantedeschia pentlandii cv. Allure)‎‏ در کشت بدون خاک

دوره 52، شماره 3، آذر 1400، صفحه 755-766
نیلوفر رجایی؛ معظم حسن پور اصیل؛ جمالعلی الفتی؛ اکبر نورسته نیا

16.

تاثیر روش مصرف سایکوسل بر رشد و گلدهی آزالیا رقم ژاپونیکا قرمز ‏(‏Rhododendron simsii cv. Japonica Red‏)‏

دوره 53، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 239-255
سپیده تقی پور جیردهی؛ معظم حسن پور اصیل



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب