1.

بررسی صفات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی رقم‌های زرد و دیره زیتون تحت تنش حرارتی

دوره 51، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 785-795
احمد اجنی؛ علی سلیمانی؛ علی اصغر زینانلو؛ اسماعیل سیفی

2.

تأثیر تیمار پس از برداشت فنیل‌آلانین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه زغال‌اخته طی انبارمانی ‌سرد

دوره 53، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 295-308
سهیلا احمدخانی؛ علی سلیمانی؛ فرهنگ رضوی؛ عزیزاله خیری

3.

تأثیر ژل آلوئه‌ورا‎ ‎برکاهش سرمازدگی، پوسیدگی و حفظ ویژگی‌های کیفی میوه انار ‏‏(‏Punica granatum L.‎‏) طی دوره انبارمانی

دوره 52، شماره 3، آذر 1400، صفحه 565-580
ساناز مولائی؛ ولی ربیعی؛ علی سلیمانی؛ فرهنگ رضوی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب