1.

افزایش انبارمانی و حفظ ویژگی‌های کیفی میوۀ انگور رقم "بی‌دانۀ قرمز" با استفاده از اسانس آویشن

دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 753-764
مریم دهستانی اردکانی؛ یونس مستوفی

2.

بررسی تغییرات کیفی هلوی رقم آلبرتا در طول انبار با بسته ‏بندی اتمسفر تعدیل‌یافته (MAP)

دوره 45، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 79-91
شهرام بهروزی؛ یونس مستوفی؛ ذبیح اله زمانی؛ احمد احمدی؛ اسحاق رنجبر؛ جمانه ادیب نیشابوری

3.

تأثیر‌‌ بسته‌بندی با اتمسفر تعدیل‌یافته در طول دورة انبار بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی هلوی رقم‌زعفرانی

دوره 44، شماره 4، دی 1392، صفحه 401-413
شهرام بهروزی؛ یونس مستوفی؛ ذبیح اله زمانی؛ اسحاق رنجبر

4.

تغییر فاکتورهای فیزیکی و فیتوشیمیایی گل همیشه‌بهار (Calendula offıcinalis L.) تحت‌تأثیر روش‌های مختلف خشک‌کردن و منبع تغذیۀ گیاه

دوره 46، شماره 2، مرداد 1394، صفحه 243-258
لیلا تبریزی؛ فرناز دژابون؛ یونس مستوفی؛ مهدی مریدی فریمانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب