1.

اثر تیمارهای مختلف تغذیه بر عملکرد کمی و کیفی اسانس مرزه بختیاری (Satureja bachtiarica Bunge)

دوره 27، شماره 1، اسفند 1403، صفحه 109-123
فاطمه سفیدکن؛ فاطمه ذاکریان؛ مریم جبلی؛ فاطمه عسکری

2.

اثر زمان نشاکاری و تراکم بوته بر ماده خشک و فنل کل شاخساره گیاه دارویی سرخارگل در ساری

دوره 19، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 1095-1111
سمانه اسدی صنم؛ محسن زواره؛ همت الله پیردشتی؛ فاطمه سفیدکن؛ قربانعلی نعمت زاده

3.

اثر مقدار نیتروژن و تراکم بوته بر عملکرد دانه و کارایی نیتروژن در گیاه خار مقدس‎ ‎

دوره 20، شماره 3، آبان 1397، صفحه 643-654
مهدی غیاثی اسکویی؛ مجید آقاعلیخانی؛ فاطمه سفیدکن؛ علی مختصی بیدگلی؛ مهدی عیاری نوش آبادی

4.

بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس هفت توده مرزه سهندی در شرایط زراعی

دوره 16، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 779-794
فاطمه سفیدکن؛ سیدرضا طبایی عقدایی؛ میثم انصاری؛ زهرا بهراد؛ فاطمه عسگری

5.

مطالعه برخی ویژگی‌های فیتوشیمیایی و مورفولوژی میوه نسترن کوهی در شمال ایران

دوره 16، شماره 3، آبان 1393، صفحه 545-554
کرامت اله سعیدی؛ فاطمه سفیدکن؛ علیرضا بابایی





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب