1.

بررسی فعالیت آنزیمی و واکنش‌های بیوشیمیایی دو پایه مرکبات به تنش شوری درون‌شیشه‌ای

دوره 15، شماره 4، دی 1392، صفحه 165-177
فریبرز حبیبی؛ محمد اسماعیل امیری

2.

تأثیر تیمار آب گرم و بسته‌بندی نانو بر خواص کیفی میوه شلیل رقم سانگلو در طول انبارداری

دوره 18، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 1001-1015
فاطمه حسین پور؛ ولی ربیعی؛ محمداسماعیل امیری؛ علی سلیمانی

3.

تغییرات صفات شاخص‌های رشدی بادام رقم شاهرود 12 روی برخی از پایه‌های رویشی تحت تنش شوری

دوره 21، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 93-105
طاهر سقلی؛ محمد اسماعیل امیری؛ علی ایمانی؛ حامد رضایی؛ علی مومن پور

4.

سازوکار تحمل تنش خشکی پایه GF677 (هیبرید هلو و بادام) در شرایط درون‌شیشه‌ای

دوره 16، شماره 3، آبان 1393، صفحه 707-716
مهری مشایخی؛ فریبرز حبیبی؛ محمد اسماعیل امیری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب