1.

مطالعه اثر اسانس آویشن شیرازی بر زمان نگهداری سوسیس تازه بوقلمون با بسته بندی معمولی در دمای یخچالی

دوره 76، شماره 3، مهر 1400، صفحه 323-333
سمیرا فیاض فر؛ علی خنجری؛ حسن گندمی نصرآبادی؛ افشین آخوندزاده بستی؛ فاطمه غلامی؛ نجمه مقیمی

2.

مطالعه اثر پوشش کیتوزان حاوی اسانس کاکوتی کوهی بر برخی خصوصیات میکروبی و حسی فیله مرغ در دمای یخچالی

دوره 74، شماره 3، مهر 1398، صفحه 370-378
شیرین حسن؛ علی خنجری؛ محمد کاظم کوهی؛ حسن گندمی نصر آبادی؛ نسیم شاویسی

3.

مطالعه برهمکنش پوشش خوراکی نشاسته سیب زمینی با اسانس آویشن دنایی وکاکوتی کوهی بر خصوصیات شیمیایی و ارگانولپتیک سینه مرغ نگه‌داری شده در دمای یخچال

دوره 74، شماره 4، دی 1398، صفحه 450-463
مجتبی رجبیان؛ مجتبی بنیادیان؛ مریم عباس والی؛ علی خنجری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب