1.

بررسی برون‌تنی ویژگی‌های ضد باکتریایی و ضد اکسیدانی سلوموسیت مشتق شده از توتیای دریایی نقب‌زن (Echinometra matheai) و عصاره‌های آن

دوره 72، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 69-83
سجاد کاویانی؛ سید فخرالدین حسینی؛ مسعود رضایی

2.

بهینه‌سازی استخراج عصارة آنتی‌اکسیدانی از جلبک دریایی خلیج فارس (Chaetomorpha sp) با کمک مایکروویو و اولتراسوند و با استفاده از روش پاسخ سطح

دوره 68، شماره 4، دی 1394، صفحه 555-575
پروا سفری؛ مسعود رضایی؛ امیررضا شویک لو؛ آریا باباخانی

3.

تأثیر پودر سفیدة تخم مرغ در ویژگی‌های بافتی ژل سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus caprio)

دوره 66، شماره 3، آبان 1392، صفحه 283-296
حبیب‌الله حاجی‌دون؛ سید علی جعفرپور؛ مسعود رضایی

4.

مقایسۀ برخی از خصوصیات کینتیکی و بیوشیمیایی آنزیم تریپسین ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) با تریپسین تجاری (Porcine)

دوره 66، شماره 2، تیر 1392، صفحه 145-158
عباس زمانی؛ مسعود رضایی؛ رسول مدنی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب