1.

بررسی اثرات جیره‌های غذایی حاوی باکتری‌های ریزپوشانی شده Lactobacillus rhamnosus JCM 1136 با آلژینات سدیم و کیتوزان بر رشد بچه ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 74، شماره 3، مهر 1400، صفحه 401-416
امیر ویسی؛ حسین اورجی؛ غلامرضا رفیعی؛ فرید فیروزبخش؛ عبدالصمد کرامت

2.

بررسی اثر سطوح مختلف اسید آراشیدونیک جیره غذایی بر سطح کورتیزول، گلوکز و ترکیب اسیدهای چرب لاشه ماهی گورخری (Danio rerio)

دوره 73، شماره 2، تیر 1399، صفحه 135-148
علیرضا خیابانی؛ عبدالصمد کرامت امیرکلایی؛ حسین اورجی؛ ابوالقاسم اسماعیلی فریدونی؛ همایون حسین زاده صحافی

3.

بررسی تاثیر استفاده از پودر تفاله گوجه فرنگی با آنزیم بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 70، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 170-178
فریبا داداشی؛ حسین اورجی؛ عبدالصمد کرامت؛ خسرو جانی خلیلی

4.

تأثیر سطوح مختلف اسید مالیک بر شاخص‌های خونی، بیوشیمیایی و ایمنی بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt, 1869)

دوره 72، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 419-434
بهرام فلاحتکار؛ حدیثه علیزاده؛ حسین اورجی؛ ایرج عفت پناه

5.

تعیین زمان بهینه استفاده از غذای مصنوعی در پرورش لارو ماهی سوف معمولی (Sander lucioperca L.)

دوره 65، شماره 3، آبان 1391، صفحه 317-325
حدیث منصوری طایی؛ حسین اورجی؛ حسین رحمانی؛ ایرج عفت پناه؛ محبوبه نعمت زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب