1.

اثرات سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی و شوری آب بر شاخص های رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei)

دوره 73، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 65-80
مرتضی سوری؛ وحید یاوری؛ محمد ذاکری؛ مهرداد محمدی دوست

2.

اثرات سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره غذایی بر شاخص رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه در ماهیان جوان صبیتی(Sparidentex hasta)

دوره 72، شماره 3، آذر 1398، صفحه 219-234
نجمه اژدری؛ پریتا کوچنین؛ محمد ذاکری؛ وحید یاوری

3.

تأثیرات دفعات غذادهی در شاخص‌های رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus

دوره 68، شماره 4، دی 1394، صفحه 615-629
لیلا کوچکی؛ محمد ذاکری؛ سید محمد موسوی؛ وحید یاوری؛ پریتا کوچنین


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب