1.

بررسی تأثیر عصاره های آبی و اتانولی پوست انار (Punica granatum) بر رشد باکتری اشریشیاکلی (Escherichia coli) تلقیح شده درگوشت چرخ شده کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 73، شماره 3، مهر 1399، صفحه 383-394
فرزانه تقوی؛ مجید علیپور؛ داریوش سعادتی؛ علی ارشدی

2.

بررسی روند تولید و تغییرات کیفی آب در استخرهای دو منظوره کشاورزی و پرورش ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در منطقه سیستان

دوره 74، شماره 2، تیر 1400، صفحه 75-86
جواد میردار هریجانی؛ اسحق زکی پور رحیم آبادی؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلائی؛ علی ارشدی؛ پرویز زارع

3.

بررسی روند تولید و تغییرات کیفی آب در استخرهای دو منظوره کشاورزی و پرورش ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در منطقه سیستان

دوره 75، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 75-86
جواد میردار؛ اسحاق زکی پور؛ ابراهیم علیزاده دوغی کلاهی؛ علی ارشدی؛ پرویز زارع

4.

مطالعه اثر آنتی اکسیدانی پوشش کیتوزان با عصارة آبی میوه گیاه پنیرباد بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره ای نگهداری شده در یخچال

دوره 72، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 363-374
مریم صادقی؛ علی ارشدی؛ جواد میر دار هریجانی؛ فاطمه حدادی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.