1.

‌ارزیابی ویژگی های فیزیکی شیمیایی و پایداری اکسایشی مغز گردو (Juglan regia L.) با رنگ های زرد، کهربایی و قهوه ای

دوره 46، شماره 3، مهر 1394، صفحه 275-285
شهناز حمیدی؛ نوید یزدانی؛ کرامت الله رضایی؛ رزگار فرجی؛ کورش وحدتی

2.

استخراج و شناسایی ترکیبات فیتواستروژنی، الاجیک، و سیرینژیک اسید از پوست انار

دوره 46، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 1-7
رحمت اله زارع زاده مهریزی؛ زهرا امام‌جمعه؛ کرامت اله رضایی؛ محمد شاهدی باغ خندان؛ جواد کرامت؛ الهه لونی

3.

بررسی و مقایسه روغن هسته انگور سیاه سردشت استخراج شده به وسیله حلال هگزان، با و بدون کمک امواج فراصوت

دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 389-398
علی ابراهیمی ملاطی؛ کرامت الله رضایی؛ امیر پورفرزاد؛ زهرا پیراوی ونک؛ روح اله کریمی

4.

خواص تغذیه‌ای مکمل غذای کودک تولید شده از حبوبات جوانه زده

دوره 50، شماره 3، آبان 1398، صفحه 633-642
انوار یاسر؛ کرامت الله رضایی؛ مریم سلامی؛ سوری اورومئی

5.

شبیه‌سازی مدل سینتیک خشک‌شدن لایۀ نازک نعناع‌ فلفلی (Mentha piperita L.) به‌کمک سامانۀ استنتاج تطبیقی عصبی‌ـ‌فازی(Anfis)

دوره 44، شماره 1، اردیبهشت 1392، صفحه 35-43
امین نصیری؛ حسین مبلی؛ شاهین رفیعی؛ کرامت اله رضائی تیره شبانکاره

6.

مقایسه کاربرد ستون‌های مختلف برای آنالیز آکریلامید در چیپس سیب زمینی با روش کروماتوگرافی مایع

دوره 50، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 223-239
بابک سامانی پور؛ مریم جلیلی؛ کرامت الله رضایی؛ فتانه شکرالهی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب