1.

اثر اسیدلینولئیک مزدوج و سدیم استات بر ماده خشک مصرفی، عملکرد و پروفایل چربی شیر در گاوهای هلشتاین تازهزا

دوره 54، شماره 4، آذر 1402، صفحه 337-349
سحر کریمی ازندریانی؛ مهدی گنج خانلو؛ کامران رضایزدی؛ ابوالفضل زالی؛ حسین مرادی شهربابک؛ مهدی ژندی؛ حامد خلیل وندی بهروزیار

2.

اثر پوسته پنبه دانه و اندازه قطعات یونجه خشک بر عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین

دوره 40، شماره 1، خرداد 1388
حسین عبدی بنمار؛ کامران رضا یزدی؛ علی نیکخواه

3.

اثر تغذیه مکمل‌ پودر چربی حاوی افزودنی (لسیتین یا پودر صفرا) با شکل فیزیکی پرک یا گرانول بر قابلیت‌ هضم ظاهری مواد مغذی و برخی از فراسنجه‌های خون در گاوهای شیرده هلشتاین

دوره 55، شماره 3، مهر 1403، صفحه 513-532
حمیدرضا تقیان؛ مهدی دهقان بنادکی؛ کامران رضایزدی؛ حامد خلیل وندی بهروزیار

4.

اثر تغذیه مکمل‌ چربی پرک یا گرانول حاوی لسیتین یا پودر صفرا بر عملکرد تولیدی و منشأ اسیدهای چرب شیر در گاوهای شیرده هلشتاین

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 20 تیر 1403
حمیدرضا تقیان؛ کامران رضایزدی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ حامد خلیلوندی بهروزیار

5.

اثر دانه گندم در جیره‌های پیش از زایش روی متابولیت‎ها و هورمون‎های پلاسمای گاوهای شیری در دوره انتقال

دوره 41، شماره 3، آذر 1389، صفحه 253-263
حمیدرضا میرزایی الموتی؛ حمید امانلو؛ کامران رضایزدی؛ آرمین توحیدی

6.

اثر دو نوع چربی محافظت شده در اوایل دوره شیردهی بر روی عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین

دوره 40، شماره 1، خرداد 1388
مهدی گنج خانلو؛ کامران رضا یزدی؛ غلامرضا قربانی؛ حسین مروج؛ مهدی دهقان بنادکی؛ محمدرضا امامی

7.

اثر روغن منداب روی عملکرد و خصوصیات لاشه گوساله‌های نر هلشتاین

دوره 40، شماره 2، شهریور 1388
مهدی افتخاری؛ کامران رضایزدی؛ علی نیکخواه؛ اردشیر نجاتی جوارمی

8.

اثر سطوح مختلف پروتئین قابل متابولیسم روی عملکرد و متابولیت های خونی گاوهای هلشتاین

دوره 44، شماره 3، آذر 1392، صفحه 235-245
ایوب لکی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ کامران رضایزدی

9.

اثر کاهش ترکیبات فنولیک با استفاده از فرآوری‌های مختلف بر ترکیبات شیمیایی و طبقه‌بندی پروتئین خام علوفه اسپرس به روش کیسه‌های نایلونی، CNCPS و AFRC

دوره 41، شماره 4، اسفند 1389، صفحه 391-403
حامد خلیل وند بهروزیار؛ مهدی دهقان بنادکی؛ کامران رضایزدی

10.

اثر منبع کربوهیدرات در جیره‌های پیش از زایش روی ماده خشک مصرفی، توازن انرژی، تخمیر در شکمبه، تولید و ترکیب شیر گاوهای هلشتاین

دوره 40، شماره 1، خرداد 1388
حمیدرضا میرزایی الموتی؛ کامران رضایزدی؛ حمید امانلو؛ آرمین توحید

11.

ارزیابی اثر تغذیه شکل کلاته عناصر معدنی کم‌مصرف بر تولید و ترکیبات شیر و فراسنجه‌های خونی گاوهای هلشتاین طی اوایل دوره شیردهی

دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 121-129
پوریا شاه بدینی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ کامران رضایزدی؛ محمد حسن نظران

12.

ارزیابی تأثیر استفاده از تانن نیمه خالص بر بخش‌های مختلف پروتئین کنجاله‌های سویا و کلزا در سامانة CNCPS

دوره 47، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 261-270
نرگس وحدانی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ کامران رضایزدی؛ فرحناز خلیقی سیگارودی

13.

بررسی افزودن متیونین و لیزین محافظت شده شکمبه‌ای به جیره‌های حاوی سطوح مختلف پروتئین بر عملکرد تولیدی و فراسنجه‌های تخمیری گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل دوره شیردهی

دوره 42، شماره 3، دی 1390، صفحه 221-230
حسین عبدی بنمار؛ کامران رضایزدی؛ مهدی دهقان بنادکی

14.

بررسی تأثیر استفاده از سطوح مختلف ساکارز و نشاسته در جیره کاملاً مخلوط شده بر تخمیر، سوخت- ساز نیتروژن در شکمبه و عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین

دوره 41، شماره 2، شهریور 1389
امین خضری؛ کامران رضا یزدی؛ محسن دانش مسگران؛ محمد مرادی شهربابک؛ محمدرضا محمد آبادی

15.

پیش‌بینی انرژی قابل سوخت‌وساز ارقام رایج جو در استان البرز با استفاده از معادلات تابعیت خطی

دوره 46، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 73-81
رسول اکبری؛ حسین مروج؛ کامران رضا یزدی

16.

تأثیر افزودن منابع مختلف اسیدهای چرب بر فراسنجه‌های تخمیر و جمعیت میکروبی شکمبه در شرایط برون‌تنی

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 1-17
حامد خلیل وندی بهروزیار؛ مهدی دهقان بنادکی؛ محمد غفارزاده؛ کامران رضایزدی

17.

تاثیر افزودنی های باکتریایی بر ارزش غذایی و تجزیه پذیری شکمبه ای یونجه سیلو شده

دوره 43، شماره 3، آذر 1391، صفحه 327-335
مهدی دهقان بنادکی؛ فاطمه کاظمی؛ ابوالفضل زالی؛ کامران رضایزدی

18.

تاثیر تغذیه موننسین و پروپیلن گلیکول بر تولید و ترکیب شیر و برخی از فراسنجه های خونی گاوهای شیرده هلشتاین

دوره 40، شماره 2، شهریور 1388
حشمت اله بهرامی یکدانگی؛ کامران رضایزدی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ اردشیر نجاتی جوارمی

19.

مطالعه اثر اسید لینولئیک مزدوج تولید و ترکیب شیر، توازن انرژی و فراسنجه‌های خون گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل شیردهی

دوره 41، شماره 2، شهریور 1389
عطا مهدوی؛ کامران رضایزدی؛ احمد زارع شحنه؛ مهدی دهقان بنادکی

20.

مطالعه اثر نیتروژن منبع پپتیدی بر قابلیت هضم مواد مغذی، الگوی تخمیر شکمبه‌ای و سنتز نیتروژن میکروبی در گاوهای شیری اواخر دوره شیردهی

دوره 40، شماره 4، اسفند 1388
مهدی کاظمی بن چناری؛ کامران رضایزدی؛ علی نیکخواه؛ حمید کهرام؛ مهدی دهقان بنادکی؛ محمدرضا امامی

21.

مطالعۀ اثر بره‌موم و موننسین در شیر برعملکرد رشد، خوراک مصرفی، و قابلیت هضم مواد مغذی در گوساله‏های شیرخوار هلشتاین

دوره 45، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 43-50
پیمان پراویان؛ غلامعلی نهضتی؛ کامران رضایزدی؛ مهدی دهقان بنادکی

22.

مقایسه اثر فرآوری علوفه خلر، برانرژی قابل متابولیسم برآورد شده با استفاده از روشهای برون تنی

دوره 43، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 249-260
نرگس وحدانی؛ حسین مروج؛ کامران رضا یزدی؛ مهدی دهقان بنادکی

23.

مقایسه¬ی جاذب¬های معدنی زئولیت و بنتونیت با جاذب آلی مایکوزورب و جاذب آلی- معدنی بیوتکس از لحاظ توانایی جذب آفلاتوکسین B1

دوره 44، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 105-112
مجید سواری؛ مهدی دهقان بنادکی؛ کامران رضایزدی؛ محمد جوان¬نیکخواه



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب