1.

اثرات پروبیوتیک باکتوسل و پری بیوتیک مانان اولیگوساکارید بر رشد و ایمنی در ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 68، شماره 4، دی 1392، صفحه 375-382
رضوانه جنابی حق پرست؛ سعید مشکینی؛ امیر توکمه چی

2.

ارزیابی برخی ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی گوشت کپور معمولی پرورش یافته در سیستم بیوفلاک

دوره 74، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 55-64
فریده بخشی؛ ابراهیم حسین نجدگرامی؛ رامین مناف فر؛ امیر توکمه چی؛ کاوه رحمانی

3.

تأثیر استفاده توام نانو ذرات آهن و پروبیوتیک Lactobacillus casei بر شاخص‌های رشد و تجمع پروبیوتیک در روده ماهی قز‌ل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)‌

دوره 70، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 47-53
ناصح محمدی؛ امیر توکمه چی

4.

جداسازی، تخلیص و بررسی خاصیت باکتری کشی کال پروتکتین از نوتروفیل های خون گاو

دوره 71، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 57-64
مهدی ایمانی؛ امیر توکمه چی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب