تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,226 |
تعداد مقالات | 67,694 |
تعداد مشاهده مقاله | 115,005,676 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 89,686,534 |
1. | تاثیر استفاده از سطوح مختلف باکتریهای Bacillus subtilis و Bacillus licheniformis در جیره غذایی بر شاخصهای رشد، ترکیب لاشه و بقاء در آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) | |
دوره 65، شماره 4، بهمن 1391، صفحه 353-364 | ||
حمیدرضا احمدنیای مطلق؛ مهرداد فرهنگی؛ غلامرضا رفیعی؛ فرزانه نوری | ||
2. | تاثیر استفاده از سطوح مختلف مخمر (Saccharomyces cerevisiae) بر شاخصهای رشد و بقاء در آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) | |
دوره 65، شماره 2، مرداد 1391، صفحه 99-108 | ||
حمیدرضا احمدنیای مطلق؛ علی اکبر فرهنگی؛ غلامرضا رفیعی؛ پریا فضلی | ||