1.

اثرات استفاده از چند نوع افزودنی در جیره غذایی مرغ های تخم گذار بر عملکرد و فراسنجه های کیفی تخم مرغ

دوره 13، شماره 2، اسفند 1390، صفحه 61-71
محمد زارعی؛ محمد احسانی؛ مهران ترکی

2.

اثر تزریق درون آمنیونی و استفاده جیره‌ای فلاونوئید بر عملکرد، وضعیت آنتی‌اکسیدانی گوشت و جمعیت میکروبی جوجه‌های گوشتی

دوره 19، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 847-861
زهرا رنجبر؛ مهران ترکی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

3.

تأثیر خوراندن مستقیم میکروارگانسیم بر عملکرد، pH دستگاه گوارش، فراسنجه‌های خونی و جمعیت میکروبی روده باریک مرغ‌های تخم‌گذار تغذیه‌شده با جیره غذایی بر پایه گندم-کنجاله سویا

دوره 26، شماره 2، تیر 1403، صفحه 179-190
زهرا مصطفایی؛ مهران ترکی؛ کیانوش چغامیرزا؛ روح الله شریفی

4.

تأثیر مکمل گوآنیدینواستیک اسید و بتائین بر عملکرد، خصوصیات لاشه، کیفیت گوشت و هورمون‌های تیروئیدی در جوجه‌های گوشتی تحت تنش سرمایی

دوره 20، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 95-108
معصومه نصیرالاسلامی؛ مهران ترکی؛ علیرضا عبدالمحمدی





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب