1.

اثر جایگزینی پودر کرم خاکی (Eisenia fetida) با پودر ماهی، همراه با استفاده از پودر سیر در جیره، بر پارامترهای رشد، ترکیب لاشه و هضم‌پذیری در قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 70، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 337-349
بهزاد رزاقی؛ سکینه یگانه؛ عبدالصمد کرامت امیرکلایی؛ خسرو جانی خلیلی

2.

بررسی اثرات جیره‌های غذایی حاوی باکتری‌های ریزپوشانی شده Lactobacillus rhamnosus JCM 1136 با آلژینات سدیم و کیتوزان بر رشد بچه ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 74، شماره 3، مهر 1400، صفحه 401-416
امیر ویسی؛ حسین اورجی؛ غلامرضا رفیعی؛ فرید فیروزبخش؛ عبدالصمد کرامت

3.

بررسی اثر سطوح مختلف اسید آراشیدونیک جیره غذایی بر سطح کورتیزول، گلوکز و ترکیب اسیدهای چرب لاشه ماهی گورخری (Danio rerio)

دوره 73، شماره 2، تیر 1399، صفحه 135-148
علیرضا خیابانی؛ عبدالصمد کرامت امیرکلایی؛ حسین اورجی؛ ابوالقاسم اسماعیلی فریدونی؛ همایون حسین زاده صحافی

4.

بررسی برخی خصوصیات ریخت‌شناسی ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) طی دورة منتهی به تولید مثل

دوره 66، شماره 1، فروردین 1392، صفحه 95-103
عبدالصمد کرامت امیرکلایی؛ قاسم کریم‌زاده

5.

بررسی تاثیر استفاده از پودر تفاله گوجه فرنگی با آنزیم بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 70، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 170-178
فریبا داداشی؛ حسین اورجی؛ عبدالصمد کرامت؛ خسرو جانی خلیلی

6.

بررسی تاثیر دافنی ماگنای Daphnia magna)) غنی شده با عصاره مخمر ساکارومایسیس سرویزیا (Saccharomyces cerevisiae) بر رشد و مقاومت لاروهای ماهی تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) در برابر عوامل استرس زا

دوره 64، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 345-355
محمد لشکربلوکی؛ حجت جعفریان؛ عبدالصمد کرامت

7.

مطالعه برخی پارامترهای رشد و تولیدمثل کیلکای معمولی Clupeonella caspia (Svetovidov, 1941) در جنوب دریای خزر (استان مازندران)

دوره 65، شماره 2، مرداد 1391، صفحه 205-217
مهرداد علی¬اصغری؛ عبدالصمد کرامت؛ فرخ پرافکنده حقیقی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب