1.

بررسی مقایسه‌ای تأثیر آنزیم فیسین بر حلالیت و الگوی الکتروفورتیک پروتئین‌های گوشت گاو و گوسفند

دوره 64، شماره 1، فروردین 1388
سید شهرام شکرفروش؛ محمود امین لاری؛ نازنین صباغ

2.

تأثیر مصرف موننسین به صورت مخلوط با غذا بر سطح گلوکز، ‌آسپارتات آمینوترانسفراز و آرژیناز سرم در هفته‌های پیرامون زایمان گاو هلشتاین

دوره 63، شماره 1، فروردین 1387، صفحه 1-5
مهدی محبی فانی؛ سعید نظیفی؛ سید شهرام شکرفروش؛ ندا مقیمی؛ مجید نیکبخت

3.

تاثیر مصرف خوراکی موننسین در هفته‌های پیرامون زایمان گاو هلشتاین بر ‌حجم، فاکتورهای اقتصادی و عدد یدی چربی شیر

دوره 62، شماره 2، آبان 1386
سید شهرام شکرفروش؛ مهدی محبی فانی؛ سعید نظیفی؛ مجید نیکبخت؛ ندا مقیمی

4.

تاثیر مصرف خوراکی موننسین در هفته‌های پیرامون زایمان گاو هلشتاین بر ‌حجم، فاکتورهای اقتصادی و عدد یدی چربی شیر

دوره 62، شماره 2، تیر 1386، صفحه 191-195
سید شهرام شکرفروش؛ مهدی محبی فانی؛ سعید نظیفی؛ مجید نیکبخت؛ ندا مقیمی

5.

تاثیر میزان اسیدیته، چربی و ماده خشک بدون چربی شیر بر مقاومت لیستر یا مونوسیتوژنز 4b در برابر امواج مایکروویو

دوره 60، شماره 2، مرداد 1384
رویا فیروزی؛ سید شهرام شکرفروش؛ بهار نیری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب