1.

اثر افزودن اسید آلفا-لینولنیک به محیط کشت بلوغ برون‌تنی اووسایت بر توانایی تکوین و کیفیت رویان حاصل از پارتنوژنز و لقاح برون‌تنی در بز

دوره 16، شماره 2، مهر 1393، صفحه 75-83
جواد محمدمرادی؛ علی اکبر خادم؛ سید احمد حسینی؛ آرش وشکینی؛ علی اسدی الموتی؛ عبدالله محمدی سنگ چشمه

2.

اثر افزودن یونجه خشک به عنوان جاذب ر طوبت بر کیفیت تخمیر و تولید پساب در سیلاژ ذرت

دوره 15، شماره 1، تیر 1392، صفحه 31-43
سمیه معینی زاده؛ علی اکبر خادم؛ علی اسدی الموتی؛ احمد افضل زاده

3.

اثر سطوح مختلف پنبه دانه در جیره بر عملکرد پرواری و فراسنجه های خونی بره های نر نژاد زندی

دوره 13، شماره 1، شهریور 1390، صفحه 41-48
احمد افضل‌ زاده؛ محسن آبسالان؛ سید داود شریفی؛ علی اکبر خادم؛ داود قندی

4.

اثر سطوح مختلف چربی و نوع افزودنی (آنتی بیوتیک و پروبیوتیک) بر صفات بیوشیمیایی خون و عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 12، شماره 2، مهر 1389، صفحه 11-20
سید داود شریفی؛ احسان تواضعی؛ علی اکبر خادم؛ عباس برین

5.

استفاده از کاه جو خیسیده و یونجه در جیره گاوهای شیرده

دوره 12، شماره 2، مهر 1389، صفحه 37-50
احمد افضل‌ زاده؛ هادی قربانی فارمد؛ محسن دانش مسگران؛ علی اکبر خادم

6.

تأثیر آنزیم های تجاری ناتافوس و سافیزیم در جیره های حاوی سبوس برنج بر عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 14، شماره 2، دی 1391، صفحه 1-10
محمدرضا عالمیان؛ علی اکبر خادم؛ سید داود شریفی

7.

تأثیر استفاده از آنزیم ناتوزایم در جیره های حاوی گندم و کنجاله کلزا بر عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 13، شماره 2، اسفند 1390، صفحه 1-10
گلستان گلستانی میلانلو؛ سید داود شریفی؛ اکبر یعقوب فر؛ علی اکبر خادم

8.

ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و تجزیه پذیری تفاله گل محمدی و تأثیر آن بر تعادل ازت در نشخوارکنندگان

دوره 13، شماره 2، اسفند 1390، صفحه 29-38
بهزاد خرمی؛ علی اکبر خادم؛ احمد افضل زاده؛ محمد علی نوروزیان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب