1.

اثر عصاره اتانولی گیاه شوید (Anethum graveolens) به عنوان افزودنی غذایی بر پارامترهای رشد و فعالیت لیزوزیم و کمپلمان در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 71، شماره 3، آذر 1397، صفحه 246-255
رضا ذیلاب؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ امیر حسین اسماعیلی

2.

بررسی فعالیت آنزیم‏های پروتئینی معده، پانکراس و روده ماهیان قزل‏آلای رنگین‎کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با تیمارهای جایگزین شده پودر ماهی با کنسانتره پروتئینی سبوس برنج

دوره 65، شماره 4، بهمن 1391، صفحه 365-376
نصراله احمدی فرد؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ علی معتمد زادگان

3.

تاثیر لسیتین سویا و تخم مرغ بر رشد، زنده‌مانی و مقاومت به تنش کمبود اکسیژن در آلوین ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 65، شماره 2، مرداد 1391، صفحه 219-230
حمید محمدی آذرم؛ عبدالمحمد عابدیان کناری

4.

تغییرات پروفیل اسید چرب لارو کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مرحله رشد و تکامل لاروی

دوره 64، شماره 2، مرداد 1390، صفحه 129-143
آناهیتا فرهودی؛ عبدالمحمد عابدیان کناری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب