1.

اثر محلول پاشی کلسیم، روی، بور و زمان برداشت بر فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز در میوه دو رقم گلابی آسیایی در زمان انبارداری

دوره 12، شماره 2، آبان 1389، صفحه 1-9
کاظم ارزانی؛ حسن خوش قلب؛ محمد جعفر ملکوتی؛ محسن برزگر

2.

بررسی اثر پاشش کائولین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون رقم زرد در شرایط اقلیمی شهرستان فسا

دوره 16، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 169-184
اسمعیل خالقی؛ کاظم ارزانی؛ نوراله معلمی؛ محسن برزگر

3.

مقایسه مهم‌ترین ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی میوه سیب گوشت‌ قرمز و تعدادی از ارقام سیب گلاب

دوره 17، شماره 3، مهر 1394، صفحه 729-741
شاداب فرامرزی؛ عباس یداللهی؛ محسن برزگر؛ قاسم کریم زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب