1.

برآورد ترکیب‌پذیری عمومی، خصوصی و هتروزیس تعدادی از لاین‌های خیار برای عملکرد از طریق تلاقی دای آلل ناقص

دوره 42، شماره 1، تیر 1390، صفحه 53-64
جمالعلی الفتی چیرانی؛ غلامعلی پیوست؛ حبیب اله سمیع زاده لاهیجی؛ بابک ربیعی؛ سید اکبر خداپرست

2.

تاثیر سیلیسیم بر روی عناصر غذایی و مقدار نیترات در کاهو

دوره 39، شماره 1، اسفند 1387
غلامعلی پیوست؛ محمدرضا زارع بوانی؛ حبیب اله سمیع زاده لاهیجی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب