1.

اثر اسانس شوید روی کیفیت تخم مرغ، فراسنجه های پلاسما و قدرت جوجه درآوری در مرغ مادر گوشتی

دوره 71، شماره 2، تیر 1395، صفحه 179-185
میلاد شاعری؛ اردشیر محیط؛ زربخت انصاری پیراسرائی؛ محسن تقی زاده

2.

اثر سطوح مختلف ویتامین‌های E و Cبر کیفیت اسپرم رقیق‌شده قوچ تالشی در ذخیره‌سازی در دمای 5 درجه سانتیگراد

دوره 66، شماره 2، تیر 1390، صفحه 161-164
اردشیر محیط؛ مهرداد محمدی

3.

بررسی سطوح سروتونین خون در جوجه‌های گوشتی مبتلا و غیر مبتلا به آسیت

دوره 65، شماره 1، فروردین 1389، صفحه 71-75
اردشیر محیط؛ سعید نظیفی؛ بهادر آراسته

4.

تأثیر سطوح مختلف انرژی متابولیسمی جیره بر عملکرد تولید و پاسخ ایمنی مرغان بومی ‌ایران

دوره 67، شماره 2، تیر 1391، صفحه 149-157
اردشیر محیط؛ حسین صادقپور؛ علیرضا حسابی؛ فرهنگ روز مهر

5.

تأثیرسینبیوتیک بر فراسنجه‌های خونی، عملکرد تولید، کیفیت تخم‌مرغ و قدرت جوجه‌درآوری در مرغ‌های مادر گوشتی

دوره 69، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 65-71
حسین فلاح؛ اردشیر محیط؛ زربخت انصاری

6.

مقایسه‌ تأثیر دوره‌ تاریکی، اسید گاماآمینوبوتیریک و ملاتونین جیره به‌منظور کاهش تنش گرمایی در جوجه‌های گوشتی

دوره 69، شماره 4، دی 1393، صفحه 371-378
اردشیر محیط؛ راضیه شهبازی بنی؛ محمد حسن‌زاده؛ ماریا جلیلی کلوانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب