1.

تاثیر مدت زمان رسانیدن بر پروفیل اسیدهای چرب، ریز ساختار و خواص حسّی پنیر UF فتا

دوره 40، شماره 1، شهریور 1388
مصطفی کرمی؛ محمدرضا احسانی؛ محمدعلی ابراهیم زاده موسوی؛ کرامت اله رضایی؛ محمد صفری

2.

مقایسه تغییرات شاخص پروتئولیز در شیر خام و پاستوریزه تحت تاثیر درجه حرارت و زمان نگهداری

دوره 39، شماره 1، اسفند 1387
مهشید جهادی؛ محمدرضا احسانی؛ سعیده سادات موسوی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب