1.

اثر سرعت دورانی واحد خرد- له کن و دمای واحد همزن بر کیفیت و کمیت روغن زیتون استحصالی از رقم روغنی

دوره 39، شماره 1، اسفند 1387
عباس اکبرنیا؛ حسین مبلی؛ اسداله اکرم؛ منوچهر حامدی؛ شاهین رفیعی

2.

ارزیابی تغییرات رنگ کنسرو جوجه کباب در طی زمان نگهداری تحت شرایط تسریع شده

دوره 39، شماره 1، اسفند 1387
کامبیز جهان بین؛ زهرا امام جمعه؛ منوچهر حامدی

3.

بررسی اثر اسیدهای اولئیک و استئاریک بر ویژگی های مکانیکی، نفوذپذیری و ریز ساختاری فیلم کازئینات سدیم

دوره 41، شماره 2، اسفند 1389، صفحه 185-377
عاطفه برومند؛ زهرا امام جمعه؛ منوچهر حامدی؛ سیدهادی رضوی

4.

بررسی برخی عوامل مؤثر بر استحصال کیفی و کمی‌روغن در حرارت و زمان‌های مختلف به هم‌زدن خمیر حاصل از دانه‌ی رقم روغنی زیتون

دوره 40، شماره 1، شهریور 1388
عباس اکبرنیا؛ حسین مبلی؛ اسداله اکرم؛ منوچهر حامدی؛ شاهین رفیعی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب