1.

اندازه گیری میزان باقیمانده نیتریت در انواع فرآورده های گوشتی عرضه شده در ایران به وسیله روش اسپکتروفتومتریک

دوره 59، شماره 2، مرداد 1383
دکتر ابوالفضل کامکار؛ دکتر نوردهر رکنی؛ دکتر عبدالمجید چراغعلی؛ دکتر هدایت حسینی؛ دکتر مهران رضائی مجاز؛ دکتر سعید بکایی؛ دکتر ایرج نوروزیان؛ دکتر عبدالحکیم عبداله زاده

2.

اندازه گیری هیدروکسی پرولین به عنوان شاخص میزان کلاژن در فرآورده های گوشتی به روش کلریمتریک

دوره 57، شماره 2، مرداد 1381
دکتر ابوالفضل کامکار؛ دکتر نوردهر رکنی؛ دکتر سعید بکائی؛ دکتر هدایت حسینی

3.

بررسی شیوع بافتهای غیرمجاز در کالباس خشک ممتاز براساس تعیین شاخص های شیمیایی هیدروکسی پرولین و کلاژن مربوط به کارخانه های تولید کننده این فرآوردهها در تهران

دوره 60، شماره 1، اردیبهشت 1384
دکتر ابوالفضل کامکار؛ دکتر سعید بکایی؛ دکتر محمود بهروزی؛ دکتر نوردهر رکنی

4.

مطالعه آلودگی شیرهای UHT به آفلاتوکسین M1 در شهر تهران

دوره 57، شماره 4، بهمن 1381
دکتر ابوالفضل کامکار

5.

مطالعه اثر سیستم لاکتوپراکسیداز و لاکتوپراکسیداز همراه ریبوفلاوین بر روی آفلاتوکسین M1 در شیر

دوره 55، شماره 4، بهمن 1379
دکتر گیتی کریم؛ دکتر ابوالفضل کامکار


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب