1.

ارزیابی جایگزینی سطوح مختلف پودر ماهی و کنجاله سویا با پروتئین حاصل از مخمر بر عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 56، شماره 4، بهمن 1380
دکتر سید محمد مهدی کیایی؛ دکتر مهرداد مدیر صانعی؛ دکتر محسن فرخوی؛ دکتر غلامحسین حبیبی

2.

بررسی امکان استفاده از بتائین به منظور صرفه جویی در میزان متیونین مورد نیاز جوجه های گوشتی

دوره 57، شماره 3، آبان 1381
دکتر مهرداد مدیر صانعی؛ دکتر سید محمد مهدی کیایی

3.

تاثیر استفاده از دیاتومیت و زئولیت طبیعی در جیره غذایی بر میزان بازده تولید و درصد رطوبت بستر در جوجه های گوشتی

دوره 57، شماره 2، مرداد 1381
دکتر سید محمد مهدی کیایی؛ مهرداد مدیر صانعی؛ دکتر محسن فرخوی؛ دکتر اردلان تقدیری

4.

تاثیر بتایین بر میزان دفع اووسیست در بیماری کوکسیدیوز و عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 58، شماره 1، اردیبهشت 1382
دکتر شعبان رحیمی؛ مهندس محمد بردی توکلی داشلی برون؛ دکتر سید محمد مهدی کیایی

5.

مقایسه اثر افزودن آنتی بیوتیک و پروبوتیک به عنوان محرک رشد به جیره غذایی بر عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی

دوره 57، شماره 1، اردیبهشت 1381
دکتر مهرداد مدیر صانعی؛ دکتر سید محمد مهدی کیایی؛ دکتر محسن فرخوی

6.

مقایسه روشهای مختلف ایمن سازی ماکیان با سویه پیش رس ایمریاتنلا

دوره 57، شماره 2، مرداد 1381
دکتر صادق رهبر؛ دکتر سید محمد مهدی کیایی؛ دکتر مهرداد مدیر صانعی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب