ختار, مهناز, احمدیان, مهدی, کاویانی پور, محمد نبی. (1404). بررسی اثر اسید هیومیک و اسیدهای آمینه بر عملکرد کمی و کیفی گشنیز (Coriandrum sativum L.). , (), -. doi: 10.22059/ijswr.2025.391949.669912
مهناز ختار; مهدی احمدیان; محمد نبی کاویانی پور. "بررسی اثر اسید هیومیک و اسیدهای آمینه بر عملکرد کمی و کیفی گشنیز (Coriandrum sativum L.)". , , , 1404, -. doi: 10.22059/ijswr.2025.391949.669912
ختار, مهناز, احمدیان, مهدی, کاویانی پور, محمد نبی. (1404). 'بررسی اثر اسید هیومیک و اسیدهای آمینه بر عملکرد کمی و کیفی گشنیز (Coriandrum sativum L.)', , (), pp. -. doi: 10.22059/ijswr.2025.391949.669912
ختار, مهناز, احمدیان, مهدی, کاویانی پور, محمد نبی. بررسی اثر اسید هیومیک و اسیدهای آمینه بر عملکرد کمی و کیفی گشنیز (Coriandrum sativum L.). , 1404; (): -. doi: 10.22059/ijswr.2025.391949.669912





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب