نصرآبادی, مهدی, قنبریان, زهرا. (1404). تأثیر جایگزینی یونجه و کاه با برگ مورینگا اولیفرا بر گوارش‌پذیری، فراسنجه‌های تخمیر و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی شکمبه در شرایط برون‌تنی. , (), -. doi: 10.22059/jap.2025.393585.623841
مهدی نصرآبادی; زهرا قنبریان. "تأثیر جایگزینی یونجه و کاه با برگ مورینگا اولیفرا بر گوارش‌پذیری، فراسنجه‌های تخمیر و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی شکمبه در شرایط برون‌تنی". , , , 1404, -. doi: 10.22059/jap.2025.393585.623841
نصرآبادی, مهدی, قنبریان, زهرا. (1404). 'تأثیر جایگزینی یونجه و کاه با برگ مورینگا اولیفرا بر گوارش‌پذیری، فراسنجه‌های تخمیر و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی شکمبه در شرایط برون‌تنی', , (), pp. -. doi: 10.22059/jap.2025.393585.623841
نصرآبادی, مهدی, قنبریان, زهرا. تأثیر جایگزینی یونجه و کاه با برگ مورینگا اولیفرا بر گوارش‌پذیری، فراسنجه‌های تخمیر و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی شکمبه در شرایط برون‌تنی. , 1404; (): -. doi: 10.22059/jap.2025.393585.623841





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب