حیدری, صغری, ربیعی, ولی, سلیمانی, اصغر, نصر, فهیمه, حیدری, فاطمه. (1404). تأثیر کاربرد تیوسولفات‌های کلسیم و پتاسیم در مقایسه با کود‌های سولفاته بر غلظت عناصر غذایی برگ، میوه و صفات میوه‌ی گردو رقم چندلر. , (), -. doi: 10.22059/ijhs.2025.395883.2278
صغری حیدری; ولی ربیعی; اصغر سلیمانی; فهیمه نصر; فاطمه حیدری. "تأثیر کاربرد تیوسولفات‌های کلسیم و پتاسیم در مقایسه با کود‌های سولفاته بر غلظت عناصر غذایی برگ، میوه و صفات میوه‌ی گردو رقم چندلر". , , , 1404, -. doi: 10.22059/ijhs.2025.395883.2278
حیدری, صغری, ربیعی, ولی, سلیمانی, اصغر, نصر, فهیمه, حیدری, فاطمه. (1404). 'تأثیر کاربرد تیوسولفات‌های کلسیم و پتاسیم در مقایسه با کود‌های سولفاته بر غلظت عناصر غذایی برگ، میوه و صفات میوه‌ی گردو رقم چندلر', , (), pp. -. doi: 10.22059/ijhs.2025.395883.2278
حیدری, صغری, ربیعی, ولی, سلیمانی, اصغر, نصر, فهیمه, حیدری, فاطمه. تأثیر کاربرد تیوسولفات‌های کلسیم و پتاسیم در مقایسه با کود‌های سولفاته بر غلظت عناصر غذایی برگ، میوه و صفات میوه‌ی گردو رقم چندلر. , 1404; (): -. doi: 10.22059/ijhs.2025.395883.2278





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب